EM i Ridsport, Göteborg – Seminarieplanering pågår


Årets största evenemang i Sverige, EM i Ridport i Göteborg närmar sig. Under en spännande och händelserik vecka i augusti kommer Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport att förvandla hela staden till en arena med tävlingar och aktiviteter på Ullevi, Heden och i Slottsskogen. Den 21 augusti är invigningen på Ullevi.
Läs mer om evenemanget här: Till webbsidan för EM i Ridsport

I samband med detta evenemang förbereder Sponsrings & Eventföreningen, Göteborg & Co, Got Event och Projektcompaniet en träff för SEFS-medlemmar där agendan utgörs av:

  • Göteborg – Evenemangsåret 2018
  • Arenafrågan i Göteborg
  • EM i Ridsport

Föreningens medlemmar utgörs av Göteborgs och Sveriges betydande aktörer inom evenemang, sponsring och kommunikation och för dessa är frågorna högaktuella, så det kommer blir en högst intressant träff.

Mer specifikt om träffen den 24 augusti:
I samband med Sveriges största idrottsevenemang 2017, EM i Ridsport, välkomnar vi dig som medlem i Sponsrings & Eventföreningen till en framåtspanande och upplevelserik träff i Göteborg den 24 augusti. Vi startar på Göteborg & Co och tillsammans med Max Markusson, Chef Evenemang Göteborg & Co, Anders Albertsson, Chef Evenemang Got Event och Johan Pagerup, Kommersiellt ansvarig för EM i Ridsport får vi en inblick dels hur Göteborg rustar sig för evenemangsåret 2018 och dels hur man jobbat bakom kulisserna med EM i Ridsport. Efter detta fångar vi upp nuläget kring arenafrågan i Göteborg samt inleder en diskussion om hur staden och dess aktörer kan och bör samverka i framtiden för att regionen skall behålla sin attraktivitet som evenemangs- och mötesstad. Claes Berglund, Projektcompaniet arrangerar och modererar träffen.

Efter denna inledning styr vi stegen mot Heden, ett av eventområdena för EM i Ridsport.
Hos huvudpartnern Saab och deras stora etablering Ridsportens Innovationer, bjuds vi på en spännande presentation om aktiveringen av EM och svensk ridsport i stort. Här passar vi också på att få några ord med Sponsrings & Eventföreningens ordförande Ricky Strandberg och det senaste därifrån. Allt detta serverat tillsammans med en god kopp eftermiddagskaffe och fralla.

Träffen avslutas vid Ullevi. Först med en titt på partners aktiveringen vid paviljongen och därefter, för de som vill, så erbjuds ni en biljett till läktaren och kvällens tävlingar i EM i Ridsport.

Har du frågor om träffen den 24 augusti eller frågor om Sponsrings & Eventföreningen, kontakta:
– Niklas Birgetz, VD Sponsrings & Eventföreningen, 0707-826816
– Claes Berglund, Projektcompaniet/Sponsrings & Eventföreningen Göteborg, 0709-679131

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *