Praktikant-Kelly stämplar ut!

Praktikant-Kelly´s tid har passerat för denna gången. Affärsutvecklare med inriktning besöksnäring och turism, ja det är jag faktiskt nu!

Bloggen har svalnat lite sista halvan av min LIA, examensarbete har tagit mycket tid tillsammans med en del annat! Men ett avslutande inlägg är väl det minsta jag kan göra.

Vill börja med att tacka alla som läst mina inlägg, det värmer! 🙂

Examen är tagen! Sista inlämningen var i måndags, presentation av examensarbete på tisdagen och en trevlig och rolig dag och kväll med min härliga klass på onsdagen! Känns skönt men samtidigt lite vemodigt. Två år har gått snabbt, klyschigt jag vet. Men det går faktiskt mycket snabbare än man tror, även om jag trodde det skulle gå snabbt!

Det har vart en rolig, lärorik och givande tid! Utbildningen har startat helt nya tankegångar hos mig som jag inte riktigt visste fanns. Att tänka affärer, marknadsplaner, kommunikationsplaner och projektledning bara bubblar i mig. Kanske inte så konstigt efter 7 år som anställd hantverkare, men trodde inte att mitt tankesätt skulle utvecklas så mycket och bli så annorlunda.

Jag har fått frågan flera gånger på vägen, vad blir du när du är klar då? Ärligt talat så har jag inte kunnat svara rakt och ärligt på den frågan. Utbildningen har varit ganska bred vilket har varit bra för mig. Att få se den stora kakan av det och få ett affärsmässigt tänk tillsammans med kunskap om vad som ligger bakom affärerna, verksamheten, varumärket och kommunikationen. Allt måste lira, fungera tillsammans och vara genomgående för att företaget ska må bra och leverera väntat resultat.

Det enda jag har varit säker på för min framtid har varit att jag vill utvecklas!
Jag vill verka i en miljö där jag känner att jag kan påverka, prestera och göra skillnad samtidigt som jag och min arbetsgivare utvecklas.
För mig så ser jag sälj och marknad, jag är säker på att jag kan bidra där med idéer, energi och nytänk samtidigt som jag vill lära mig så mycket mer. Jag vill få en helhetsförståelse för balansen i verksamheten, arbetet och resultatet. Jag är så taggad för att få lära mig ett företag, dess produkter och dess varumärke. För att sedan kunna vara en ambassadör och visa stolthet för mitt yrke och företag. Med facit i hand så var det mycket det jag saknade tidigare, tillsammans med känslan att jag utvecklades.
Vilken bransch jag vill vara verksam inom spelar mindre roll i nuläget, dock brinner jag för idrott och föreningsliv, men den banan är smal. Upplevelser är också något jag brinner för att skapa, upplevelser ja, det är väl det varje marknads och säljavdelning jobbar för att skapa åt kunden. Oavsett om det är en produkt eller tjänst man levererar.

Under min LIA hos Claes så har mina tankar kring sponsring växt utanför min lokala fotbollsförening utvecklats, dels genom SEFS, samtal och möten jag deltagit i men också genom mitt examensarbete om Sponsring och Partnerskap. Genomförande av seminarium för SEFS samt för GAIS var givande! Förövrigt så är Claes en förj***la skön gubbe, han har fått mig att trivas bra på praktiken trots att det blivit lite hackigt stundtals med resor för oss båda samt flytt och renovering för min del. Han har en bakgrund från föreningslivet och idrotten som gjort att vi har haft mycket att prata och resonera om. Som grädden på moset så har man fått träffa en hel del intressanta personer från delar av näringslivet jag inte hade stött på annars, lärorikt bara det!
E-Hive kan jag också verkligen rekommendera för alla småföretagare i Göteborgsområdet, härlig miljö och härliga människor!

För mig är det nu dags för att över sommaren jobba på LBM Autoparts där jag även hade sommar och extrajobb under 2016. Där blir det tillsvidare säljstöd och lite utveckling av försäljningskanaler.
Fortsättning följer vad som sker efter sommaren…..

Till slut vill jag bara hälsa och tacka alla personer jag träffat, dels under min LIA hos Claes. Men också under hela min studietid och min förra LIA på Stenungsbaden. Alla ni är en mer eller mindre del i resultatet Kelly-Affärsutvecklare som ni ger sig ut i verkligheten!

Tveka inte heller att ta kontakt med mig om ni är nyfikna på mig, min utbildning eller ja, vad som helst egentligen!
Jag finns på Linked IN, kellyrelfsson@hotmail.com och 0735032718. 

Vi Hörs och Syns!

//Praktikant-Kelly  Kelly-Affärsutvecklare

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *