Ale Attitude – för ungdomarnas framtidstro

Ale Attitude är ett nystartat projekt inom Ale United ( = samverkan mellan Ahlafors IF & Nödinge SK Fotboll) och genomförs med stöd av Ale kommun, RF-SISU Västra Götaland, Alebyggen, Prové, Projektcompaniet och Länsförsäkringar Älvsborg.

Projektledare och initiativtagare är Shkar Nawzad och Malin Milli. Syftet med projektet är att jobba med ungdomars attityd, språkbruk och framtidstro, och på så vis vara med och fostra goda förebilder. Helt enkelt ett projekt som skapar nytta på alla sätt och vis och för alla inblandade.

Följ gärna projektet på Instagram: aleattitude

 

 

Projektets syfte
Vi vill förändra och påverka ungdomars attityder så att skolan och föreningslivet blir en fin plats att komma till. Vår vision är att ungdomar ska ha en större förståelse och kunskap om våra olikheter. Det ska finnas en respekt och förståelse för alla individer oavsett vilket kön, etnicitet eller sexuell läggning. Genom projektets olika insatser vill vi motverka den framväxande polariseringen bland ungdomarna, bidra till en ökad jämställdhet och också stärka ungdomarnas framtidstro. Ale Attitude ska bidra till fler ungdomar som fostras till goda samhällsmedborgare.

Genom projektet vill vi också bygga och skapa relationer mellan projektets alla inblandade samarbetspartners. Vi tror på att samarbete är nyckeln till framgång och projektet kan bidra till stärkta relationer mellan t.ex. projektledare, fältare, polis och ungdomscoacher, för att nämna några.

 

Frågor kring Ale Attitude,
Claes Berglund

0709-679131
claes@projektcompaniet.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *