Nytt uppdrag – Vart är världen på väg?

Den 19 april arrangerar GAIS en inspirationslunch på Clarion Hotel Post där huvudtalaren Jan Eliasson, GAIS:are och fd vice generalsekreterare i FN, bjuder på sina tankar om ”Vart är världen på väg?”

Projektcompaniet har fått uppdraget att vara en del av arrangemangets projektledning samt att Projektcompaniets Claes Berglund kommer att vara moderator för Inspirationslunchen.

– Att Projektcompaniet får äran att vara med GAIS i ett sammanhang som utgår från fotbollen men som är större än så passar vår filosofi mycket bra, säger Claes Berglund. – Vi är involverade inom idrotten på många olika sätt och vi tycker att den svenska föreningslivsmodellen är en oerhört viktig pusselbit i utvecklingen av vårt samhälle.
– Att få skapa denna dag tillsammans med GAIS, Jan Eliasson, Anja Kreivi och andra inspirerande människor och organisationer känns fantastiskt kul, avslutar Claes Berglund med ett stort leende.

Är du och/eller ditt företag också sugna på att vara med på Inspirationslunchen och därigenom stötta GAIS i deras arbete utanför fotbollsplanen anmäler du dig här: http://avisita.com/gais19april/

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *