Inspiration för framtidens fotbollsspelare

I och runt Ahlafors IF organisation finns det mängder med engagemang och fotbollskompetens att erbjuda framtidens fotbollsspelare.

Projektcompaniet har fått uppdraget att tillsammans med Ahlafors IF, Craft och Tifosi skapa en höstcamp just med syfte att sprida kunskap till unga spelare som inspiration för kommande vinterträning och såklart resten av deras karriärer.

HÖSTCAMP -19 fokuserar på att ge inblick i hur man tränar individuellt samt hur man förbereder sig inför en ny säsong och det är AIF:s herrlagstränare Michel Berndtsson Gonzales och Kjell Pettersson, fd huvudtränare för bl a IFK Göteborg och BK Häcken som håller i trådarna tillsammans med Claes Berglund, Projektcompaniet.

På campen kommer spelarna även få en inblick i proffslivet då den gästas av ingen mindre än Johan Elmander, 85 landskamper för Sverige och med en lång proffskarriär bakom sig med spel i bland i annat Feyenoord, Bröndby, Galatasaray.

Campen kryddas även av fler kompetenta fotbollsperson såsom Robin Eriksson, Maria Zetterlund, Shkar Nawzad m fl.

HÖSTCAMP -19 arrangeras på Sjövallen / Svenska Stenhus Arena, Alafors vid fyra tillfällen under november och är öppen för alla spelare födda 2001 – 2004.

Mer info om campen hittar du här:
HÖSTCAMP -19

Johan Elmander gästar HÖSTCAMP -19

Har du frågor kring campen vänligen kontakta Claes Berglund på 0709-679131 eller claes@projektcompaniet.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *