EM i Ridsport. Arenafrågan. Evenemangsåret 2018 – SEFS Göteborg rivstartar efter sommaren!

Sponsrings & Eventföreningen Göteborg

Nu är allt klappat och klart inför inspirations- och nätverksträffen den 24 augusti!
I samband med Sveriges största idrottsevenemang 2017, EM i Ridsport, välkomnar Sponsrings & Eventföreningen alla sina medlemmar till en framåtspanande och upplevelserik träff i Göteborg den 24 augusti.
Vi startar på Göteborg & Co och tillsammans med Max Markusson, Chef Evenemang Göteborg & Co, Anders Albertsson, Chef Evenemang Got Event och Johan Pagerup, Kommersiellt ansvarig för EM i Ridsport. Här får vi en inblick dels hur Göteborg rustar sig för evenemangsåret 2018 och dels hur man jobbat bakom kulisserna med EM i Ridsport. Efter detta fångar vi upp nuläget kring arenafrågan i Göteborg samt inleder en diskussion om hur staden och dess aktörer kan och bör samverka i framtiden för att regionen skall behålla sin attraktivitet som evenemangs- och mötesstad.
Claes Berglund, Projektcompaniet modererar träffen.

Efter denna inledning styrs stegen mot Heden, ett av eventområdena för EM i Ridsport.
Hos huvudpartnern SAAB och deras stora etablering Ridsportens Innovationer, bjuds vi på en spännande presentation om aktiveringen av EM och svensk ridsport i stort. Här passar vi också på att få några ord med Sponsrings & Eventföreningens ordförande Ricky Strandberg och det senaste därifrån.

Träffen avslutas vid Ullevi. Först med en titt på partners aktiveringen vid paviljongen och därefter kvällens tävlingar i EM i Ridsport.

En nätverksträff mitt i årets största evenemang och med fokus på framtidens arenor och evenemang i Göteborg!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *