Buss till solens dal gav varma minnen

Val di Sole, solens dal, levde verkligen upp till sitt namn och levererade underbara sportlovsdagar för de 55 personerna som var med på resan. Med minusgrader på nätterna samt italienarnas kunskaper i pistmaskinskörning blev skidupplevelsen bästa tänkbara.

Dessutom bjöd bussutflykten till Pejo på nysnö och klar sikt från toppen på 3000 m.ö.h., lite av resans höjdpunkt. Bland mycket annat!

Bild: Claes Berglund

Projektcompaniet vill rikta ett stort tack till Leja Touring och chaufförerna Mats o Lennart för ett bra samarbete samt trafiksäker och trevlig leverans. Även färjevalet Gedser – Rostock visade sig vara en fullträff på alla sätt.
Att välja buss som transportmedel genom Europa är inte bara ett mer miljövänligt alternativ än flyg. Det skapar också tid till reflektion, samtal samt att kika på och njuta av vackra vyer. Ett fantastiskt trevligt sätt att resa på!

Tack även till hotellet med personal som gav klockren service på alla sätt och gjorde gästerna supernöjda med mat, dryck, sängar och annat.

Bild: Claes Berglund

Går din organisation i tankar om att göra en resa är du varmt välkommen att höra av dig till Projektcompaniet, kanske kan vi tillsammans med er skapa det ni söker?
Vi har genom åren kreerat resor och upplevelser tillsammans med företag till Budapest, Berlin, Amsterdam, New York, Samsö, Venedig, Stöten och Västerås.

Under tiden börjar vi dra upp riktlinjerna för nästa sportlovsresa till solens dal i Italien – den ser vi fram emot!!

Bild: Magnus Johansson

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *