Camp Riviera:Cap Esterel

Den ideella supporterföreningen Camp Sweden skapade tillsammans med sina medlemmar, de svenska fotbollssupportrarna, och ett antal företagspartners den stora blågula EM-festen i Frankrike sommaren 2016.
Under 10 stekheta dagar i juni bodde, festade och njöt närmare 4000 blågula fans av supporterlivet på den franska rivieran.

Platsen för Camp Riviera var Cap Esterel, en fantastisk anläggning med ca 1100 lägenheter, rejäla poolområden, 15 st tennisbanor, 2 st minifotbollsplaner med mera, med mera. Cap Esterel är läckert beläget på en höjd med utsikt över Medelhavet och byn Agay.

 

Camp Riviera_AleKuriren_artikelCB_v24

Projektcompaniets halvårslånga uppdrag i Camp Riviera var en roll i projektledningen med ansvar för kommunikation, partners och media.

Inför avresan intervjuades Claes Berglund på Projektcompaniet av Alekuriren om företagslivet i allmänhet och Camp Riviera-uppdraget i synnerhet. Läs hela intervjun här: Till Alekuriren

Göteborgs-Posten var ett av cirka 25 mediaföretag som besökte Camp Riviera i Frankrike för att rapportera om det blågula lägret, vilket resulterade i följande helsida:

Camp Riviera_GP_helsida_22juni16

Helsida om Camp Riviera i Göteborgs-Posten, 22 juni 2016

 

Camp Riviera_GP_Artikel

Artikel i Göteborgs-Posten 22 juni 2016 – intervju med medieansvarig Claes Berglund

 

Camp Riviera_Fotbollskanalen_Jag orkar inte

Säkert har du redan sett denna intervju med fotbollssupportern som blev så upprörd efter Sveriges EM-match mot Italien att han inte visste var han skall ta vägen!
Intervjun gjordes av Fotbollskanalen på Camp Rivieras festivalområde. Klicka på bilden för att komma till klippet.

En riktig klassiker!

 

 

 

 

 

 

Klicka på ikonen för att läsa om projektet Sail to See

Klicka på bilden för att läsa om Sail to See – ett projektuppdrag från 2015